FUNKCIONIŠEBAŠ KAO ŠTO IZGLEDA

Peštan rešenja za kupatilo

Fluenta Ugradni vodokotlić
Fluenta Rimless WC šolja
FluentaKonzolni bide
Fluenta Round lavabo
Confluo Standard centralni slivnik
Confluo Frameless Line slivnik
Fluenta Bide ugradni element

Želite da vaše kupatilo besprekorno funkcioniše i izgleda odlično?

Kupatilo danas predstavlja mesto za opuštanje, uživanje nakon napornog i stresnog dana, naše mesto za tišinu i prijatnu intimu. I ne samo to. Savremeno kupatilo oslikava stil, eleganciju i predstavlja ogledalo jednog domaćinstva.

Za razliku od nekadašnjeg, tradicionalnog, kupatila gde je jednostavna funkcionalnost bila dovoljna da zadovolji zahteve korisnika, moderno kupatilo ima i bitnu estetsku ulogu. S obzirom na to da se opremanje ili renoviranje kupatila ne radi često važno je obratiti pažnju na odabir rešenja koja će zadovoljiti podjednako tehničke i estetske kriterijume danas ali i u budućnosti.

Baš ovom idejom vodili smo se prilikom kreiranja proizvoda za kupatilo. Fokusom na detalje obezbedili smo pouzdana rešenja koja traju i predstavljaju savršeni sklad tehnike i estetike.

Funkcionalnost na prvom mestu

Fluenta ugradni elementi

Fluenta ugradni vodokotlić

Gotovo je nemoguće zamisliti savremeno kupatilo bez ugradnih instalacionih elemenata. Fluenta ugradni vodokotlić odlično je dizajnersko rešenje za mala i velika kupatila. Uz funkcionalnost na prvom mestu karakteriše ga pouzdan rad kao i štedljivo, tiho ispiranje. Visoke estetske kriterijume zadovoljićete izborom neke od Diamond, Onyx, Active ili Play aktivacionih tipki i napraviti savršenu kombinaciju, uklopivu uz bilo koji enterijer.

Bide ugradni element

Pouzdana i stabilna metalna konstrukcija jednako pogodna za montažu na čvrste, ali i montažne zidove. Noseći okvir izrađen je od profila 4 x 4 cm, u dimenzijama 115 x 50cm. Odlično rešenje za montažu Fluenta konzolnog bidea.

HARMONIJA OBLIKA

Fluenta sanitarna keramika

Fluenta Rimless WC šolja

Fluenta Rimless je konzolna WC šolja elegantnog dizajna, modernog oblika i svedenih linija bez vidljivih montažnih delova. Poseduje posebnu rimless tehnologiju ispiranja koja onemogućava zadržavanje bakterija i nečistoća ispod unutrašnje ivice. Jednostavni klik mehanizam za skidanje daske, povećava dostupnost svih delova i olakšava održavanje i čišćenje. Soft-close mehanizam za sporo spuštanje daske sprečava slučajne padove koji uzrokuju buku, udarce ili povrede.

Fluenta Bide

Dizajniran tako da svojom geometrijom idealno odgovara dizajnu Fluenta Rimless wc šolje. Ovaj par elemenata sanitarne keramike će na istom zidu kupatila izgledati kao nerazdvojiva celina i odisati skladom i duhom jednostavne elegancije. Izrađen od najkvalitetnijeg porcelana, ovaj element neizostavan je deo kupatilskog nameštaja namenjen ličnoj higijeni.

Fluenta Round Lavabo

Pravougaoni oblik blagih oblina i prirodnih linija ostavlja utisak minimalizma i svedenog dizajna. Oblik, nivo završne obrade i najfiniji porcelan obezbeđuju potpunu funkcionalnost ovog nadgradnog lavaboa, a estetski idealno uklopiv sa ostalim elementima Fluenta sanitarne keramike stvoriće prepoznatljiv stil savremenog kupatila. Dimenzije 615 x 360mm omogućavaju komforno umivanje i održavanje lične higijene.

Tuš kabina bez barijere

Walk-in tuš kabine, u poslednjih nekoliko godina, postale su apsolutni sinonim za moderno i elegantno kupatilo. Predstavljaju praktičan i savršen izbor, bilo da je u pitanju kupatilo manjih ili većih dimenzija.

Ove tuš kabine odlikuje ravan pod bez barijera koji omogućava komforan i bezbedan ulazak u prostor za tuširanje. Najčešće kombinovane sa staklenim paravanom uz adekvatne keramičke pločice, ove kabine minimalističkog dizajna definitivno unose dah luksuza u vaš prostor za uživanje i svakodnevne aktivnosti. Ravan pod, keramičke pločice i staklene površine omogućavaju jednostavno održavanje i čišćenje što ovom rešenju daje i funkcionalnu i praktičnu vrednost osim estetskog doživljaja.

Odvod vode u tuš kabinama ove vrste rešava se adekvatnim postavljanjem pločica i formiranjem pada koji onemogućava zadržavanje vode na podu. Za ovu svrhu najčešće se koriste linearni slivnici odnosno tzv. tuš kanalice, a Confluo asortiman slivnika osim savršeno funkcionalnog odvoda obezbediće vam i prijatan ugođaj svojim elegantnim izgledom.

Elegancija koju vaše kupatilo zaslužuje

Confluo linearni i centralni slivnici

Confluo Premium Line

Elegantni dizajn spojen sa izuzetnim protokom i minimalnom visinom ugradnje! Ovaj model proizvodi se u 7 različitih dužina i 6 tipova rešetki. Slivnici poseduju 2 u 1 sistem, koji vam omogućava da imate 2 različita dizajna u jednom proizvodu.

 • Minimalna instalaciona visina — 52 mm
 • Maksimalni protok — 48 l/min
 • 2 u 1 sistem
 • 360 stepeni rotirajuća samočisteća baz
 • Bez vidljivih plastičnih delova
 • Dimenzije : 300, 450, 550, 650, 750, 850, 950 mm

Frameless Line

Minimalistički dizajn “bez rama” koji pruža jedinstven i sveden izgled. Proizvodi se u 9 različitih veličina i 4 tipa rešetke. Poseduje 2 u 1 sistem, koji vam omogućava da imate 2 različita dizajna u jednom proizvodu.

 • Minimalna instalaciona visina — 62 mm
 • Maksimalni protok — 48 l/min
 • ALS — Odvod sekundarne vode
 • 2 u 1 sistem
 • 360 stepeni rotirajuća samočisteća baza
 • Kombinovani sifon — mokri + suvi
 • Dimenzije: 300, 450, 550, 650, 750, 850, 950 mm

Confluo Compact Line

Kompaktno i elegantno rešenja odvoda. Confluo Compact Line karakteriše nova, uska, minimalistička maska koja pokriva sve plastične delove slivnika uz 2 opcije rešetke od nerđajućeg čelika u hrom varijanti kao i opcija sa mat crnim završnim slojem.

 • Minimalna instalaciona visina — 52 mm
 • Maksimalni protok — 48 l/min
 • 2 u 1 sistem
 • 360 stepeni rotirajuća samočisteća baza
 • Mapei hidroizolacija
 • Dimenzije: 450, 550, 650, 750, 850 mm

Confluo Slim Line

Unikatni dizajn rešetke! Confluo Slim Line je model svedenih linija za kupatila sa jednostavnim i minimalističkim dizajnom. ‚‚Slim“ ima telo od visokokvalitetne plastike i rešetku od prohroma u velikom broju različitih dužina.

 • Minimalna instalaciona visina — 72 mm
 • ALS — Odvod sekundarne vode
 • Jedinstven i minimalistički dizajn rešetke
 • 360 stepeni rotirajuća samočisteća baza
 • Rešetka podesiva po visini 5—20 mm
 • Dimenzije: 300, 450, 550, 650, 750, 850, 950, 1050, 1150 mm

Confluo Zidni slivnik

Elegantni odvod u zidu. Savremen i prestižan dizajn, idealan za renovacije i kupatila sa ugradnim vodokotlićima. Zidni slivnik ima telo napravljeno od plastike i 2 različita dizajna prohromske rešetke.

 • Minimalna visina instalacije — 56 mm
 • Maksimalni protok — 48 l/min
 • ALS — Odvod sekundarne vode
 • 360 stepeni rotirajuća samočisteća S baza
 • Idealan model za renovirana kupatila i kupatila sa ugradnim vodokotlićem
 • Dimenzije: 300 mm

Confluo Standard slivnici

Sastavni deo svakog kupatila. U ponudi preko 150 modela Confluo centralnih slivnika. Sve modele karakteriše telo od plastike i rešetka od nerđajućeg čelika, stakla, keramike ili 24-karatne pozlate. U ponudi se mogu naći različite veličine rešetki (10×10, 15×15) i dizajn (Tide, Square, Drops, Crno i Belo staklo, keramika i 24-karatna pozlata).

 • Minimalna visina instalacije 69 – 78 mm
 • Maksimalna stopa protoka 48 l/min
 • Neograničena nivelacija keramike
 • Modularnost: 6 različitih baza, 4 tipa sifoniranja, 11 tipova rešetki
 • Rotirajuća baza 360 stepeni rotiranja baze + 15 stepeni ugaone rotacije

Odaberite svoj stil

Prilikom uređenja kupatila treba da imamo na umu da je to prostor za opuštanje, prijatnu intimu i uživanje, a nikako izvor briga. Stoga ovo okruženje koje svakodnevno posećujemo treba da izgleda u skladu sa našom prirodom, karakterom i načinom života. Estetski primamljivo kupatilo koje kombinuje materijale i boje koje volimo može napraviti značajnu razliku u osećaju koji doživljavamo prilikom dnevnih rutina u ovom prostoru.

U nastavku pogledajte predlog kombinacija kupatilskih elemenata koje smo grupisali u 3 kolekcije: Bela, Hrom i Crna. U okviru ovih kolekcija možete odabrati i kombinovati aktivacionu tipku, centralni kao i linearnih slivnik u istoj boji. Svakako preporučujemo da ove boje uklapate uz nameštaj i ostale kupatilske elemente koji nisu deo Peštan asortimana.

KVALITET KOJI GOVORI SVE JEZIKE

Više od 80 zemalja širom sveta ukazalo je poverenje proizvodima koje sa ponosom i velikim zadovoljstvom zaposleni svakodnevno stvaraju sa ciljem da ponude efikasno i pouzdano rešenje za najzahtevnije projekte i želje već 30 godina.

Pred vama je jedan mali deo izdvojenih projekata iz Srbije i inostranstva u kojima su proizvodi iz kupatilskog asortimana kompanije Peštan pronašli svoje mesto.

La Flora, Khao Lak – Tajland

Isporučeni proizvodi: Confluo Frameless Line

One Africa Place, Kenija

Isporučeni proizvodi: Confluo slivnici i HTPP

Hotel Ambasador, Niš

Isporučeni proizvodi: Fluenta ugradni vodokotlić, Rimless WC šolja, Confluo slivnici

Gde kupiti?

Odaberite grad/opštinu i pronađite najbliže prodajno mesto za kupovinu proizvoda iz Peštan kupatilskog asortimana.

Potreban vam je prodajno tehnički savet?

Ukoliko imate nedoumicu u vezi kupovine ili vam je potreban savet, naši prodajno/tehnički savetnici rado će odgovoriti na vaše zahteve. Odaberite grad/opštinu u kojoj se nalazite za kontakt informacije odgovarajućeg predstavnika kompanije Peštan.