Sajam Mosbuild 2021 - Peštan

Sajam Mosbuild 2021

Sajam Mosbuild u Moskvi, održava se ove godine 26. put po redu u Crocus Expo-u. Na prostoru od oko 100.000m2 izlagao je nešto manji broj izlagača iz celog sveta nego ranijih godina, što je i očekivano obzirom na okolnosti pandemije.

Od 14 sektora stiče se utisak da je i ove godine bilo najviše izlagača u sektoru sanitarne opreme, gde je ujedno i kompanija Peštan izlagala svoje proizvode. Po statistici sajma, oko 43.324 posetilaca je posetilo sajam za 2 dana, a interesovanje je iskazalo oko 90.000, dok je većina izlagača potvrdila izlaganje i naredne godine.

Sajam Mosbuild - Izveštaj

Zbog specifičnih okolnosti u kojima se sajam održavao, bili smo pomalo skeptični ali kao kompanija koja već 4 godine ima predstavništvo u Rusiji ipak smo se odlučili da izlažemo i predstavimo aktuelne novitete. Fokus je ovoga puta bio na Confluo Board-u, preinstaliranim slivnicima i novim modelima slivnika u blister pakovanju.

Sajam Mosbuild - Izveštaj 1

Veliki broj ljudi je pokazao interesovanje i odlične reakcije za izložene proizvode i možemo da se pohvalimo da je štand bio izuzetno posećen, a da sa sajma odlazimo zadovoljni jer smo sklopili nekoliko značajnih ugovora sa lokalnim kompanijama. Na kraju želimo da pohvalimo odličnu organizaciju sajma i da konstatujemo da nam je drago što smo primetili da ne samo izlagačima, već i posetiocima nedostaju prave sajamske gužve.

Sajam Mosbuild - Izveštaj 2

 

about-us
polygons